Ber om to uker for drapssiktet i Grimstad

Politiet ber om to ukers varetektsfengsling for den 50 år gamle mannen som er siktet etter at den 34 år gamle kona hans døde i Grimstad mandag.

VARETEKTSFENGSLA: Politiet ber om to uker varetektsfengsling for den 50 år gamle mannen som er siktet etter at den 34 år gamle kona hans døde i Grimstad mandag. Foto: Baard Larsen/Grimstad Adressetidende.
VARETEKTSFENGSLA: Politiet ber om to uker varetektsfengsling for den 50 år gamle mannen som er siktet etter at den 34 år gamle kona hans døde i Grimstad mandag. Foto: Baard Larsen/Grimstad Adressetidende.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble tirsdag siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en kvinne ble funnet død i Grimstad mandag kveld.

- En kvinne ble funnet livløs mandag kveld, og samboeren hennes er formelt siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, uttalte politiadvokat Håvard Ryengen til Dagbladet.

- Tidlig i etterforskningen Politiet skal ha gjort funn i saken som gjør at de etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall. Paret skal være av baltisk opprinnelse.
Mannen blir fremstilt for fengsling i Aust-Agder tingrett torsdag kl. 13. Politiet vil be om at fengslingsmøtet holdes for lukkede dører, og at mannen skal holdes i full isolasjon i to uker, ifølge TV 2.

Sitter i avhør Mannen fra Litauen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Han har i avhør fortalt at kvinnen døde etter å ha falt.

Politiadvokat Håvard Ryengen i Agder politidistrikt sa til NTB onsdag at funn på åstedet og fra obduksjonen av avdøde styrker politiets mistanke om at det har foregått noe straffbart.

Den siktede sitter torsdag formiddag i avhør.

(NTB/Dagbladet)