Ber om varetekt for tre menn etter Furuset-skyting

Tre av personene som er pågrepet etter skyteepisoden på Furuset blir nå fremstilt for varetektsfengsling.

VARETEKTSFENGSLING: Tre menn som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Furuset i Oslo, vil tirsdag ble framstilt for varetektsfengsling. I tillegg er seks menn siktet for brudd på våpenloven. Foto: Jacques Hvistendahl
VARETEKTSFENGSLING: Tre menn som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Furuset i Oslo, vil tirsdag ble framstilt for varetektsfengsling. I tillegg er seks menn siktet for brudd på våpenloven. Foto: Jacques HvistendahlVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Furuset i Oslo, vil tirsdag ble framstilt for varetektsfengsling. I tillegg er seks menn siktet for brudd på våpenloven.

Det var søndag at politiet slo til flere steder i Oslo og pågrep de ni. Ingen flere er pågrepet, men politioverbetjent Grete Lien Metlid, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, utelukker ikke flere pågripelser.

- Vi har holder på med avhør av dem som ble pågrepet i helgen. De som er siktet for drapsforsøk, blir fremstilt for varetektsfengsling tirsdag, forteller Metlid til NTB.

Politiet har så langt ikke avgjort om de seks siste siktede skal framstilles for varetekt.

Metlid opplyser at flere av de siktede i saken er kjent av politiet fra før, men ønsker ikke å si hva slags forhold dette er snakk om.

- Vi har noe mer kunnskap om motivet nå, men vi ønsker ikke å gå ut med flere opplysninger, fortsetter hun og viser til hensynet til etterforskningen og at flere kan bli pågrepet.

(NTB)