Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ber om videobilder av alle bilister

Drapsetterforskerne i Arendal har bedt retten om å få utlevert bilder av alle biler som passerte bomstasjonene mellom Tønsberg og Arendal fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil forsøke å finne ut hvem som kjørte en mørk Mercedes som ble funnet utbrent i Arendal i helga. I bilen lå liket av en 27 år gammel mann. Den døde er en kjent pengeinnkrever fra Oslo og politiet mener han ble drept.

Politiet ba i dag retten om å få videoopptak av alle biler som har passert bomstasjonenen på veien mellom Tønsberg og Arendal i fredag i forrige uke.

- Det er nødvendig med en rettslig kjennelse for å få dette til. Vi håper at opptakene skal gi svar på om avdøde var alene i bilen eller om han var sammen med noen, sier politiinspektør Jon Hermansen ved Arendal politistasjon til Fædrelandsvennen.

Politiet vet foreløpig ikke hva den døde skulle i Arendal, men politiet undersøker om han planla å være med i et fødselsdagsselskap i Arendal. Ingen er foreløpig siktet i saken

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling