Ber på sine knær om at Michelle Obama skal stille som presidentkandidat i 2020

- Mange er rett og slett rystet over det som skjer.

POPULÆR: Kona til nåværende president Barack Obama, Michelle Obama, er en veldig populær dame. Hun er så populær at mange ser ut til å tro at hun kan vinne dersom hun stiller som presidentkandidat i 2020. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix
POPULÆR: Kona til nåværende president Barack Obama, Michelle Obama, er en veldig populær dame. Hun er så populær at mange ser ut til å tro at hun kan vinne dersom hun stiller som presidentkandidat i 2020. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Sjokket over at Donald Trump blir USAs neste president har sunket inn hos de fleste. Nå gjelder det for mange å finne trøst der trøst er å finne.

Støvet har knapt lagt seg etter at Donald Trump holdt seierstale til folket i dag morges, men allerede nå ser folk fire år frem i tid.

Kona til nåværende president Barack Obama, Michelle Obama, er en veldig populær dame. Hun er så populær at mange ser ut til å tro at hun kan vinne dersom hun stiller som presidentkandidat i 2020.

Hashtaggen #Michelle2020 trender på Twitter i dag, og det er mange som har en mening om saken.

Chris Cillizza er ekspertkommentator i Washington Post. Han melder følgende på Twitter:

«Det vil bli en felles innsats for å få Michelle Obama til å stille som presidentkandidat mot Trump i 2020. Det har kanskje allerede begynt.»

Forfatter Luvvie Ajayi skriver på sin side:

«Folk snakker om at de vil at Michelle Obama skal stille som president. NEI. Hvite kvinner ville ikke engang stemme på en kvinne som ser ut som dem. La Michelle være i fred».

- Veldig populær

Torbjørn Lindstrøm Knutsen er statsviter og professor ved NTNU. Han mener de som roper etter Michelle Obama ikke har lært av dette valget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer