Karl Elliott (7) ble påkjørt:

Ber sjåfør melde seg

Torsdag ettermiddag ble Karl Elliott (7) påkjørt i Porsgrunn. Sjåføren stakk av. - Det er greit å gjøre feil, men vær så snill - ikke forlat et barn du ikke kjenner skadeomfanget på, sier far Karl-Fredrik.

BLE PÅKJØRT: Karl Elliott Sandelin Velle (7) ble påkjørt torsdag ettermiddag. Samme kveld ligger han til observasjon på sykehuset, og sjåføren har ikke meldt seg. Nå ber far Karl-Fredrik Sandelin Velle sjåføren om å melde seg - om ikke bare for å lette på samvittigheten. Foto: Privat
BLE PÅKJØRT: Karl Elliott Sandelin Velle (7) ble påkjørt torsdag ettermiddag. Samme kveld ligger han til observasjon på sykehuset, og sjåføren har ikke meldt seg. Nå ber far Karl-Fredrik Sandelin Velle sjåføren om å melde seg - om ikke bare for å lette på samvittigheten. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var klokka 18.30 torsdag kveld at politiet fikk melding om at en sju år gammel gutt på sykkel hadde blitt påkjørt i Porsgrunn. Føreren av bilen stoppet ikke for gutten ved et fotgjengerfelt, og han kjørte fra stedet etter ulykka.

Selv sto Karl-Fredrik Sandelin Velle og stablet ved da sønnen ringte.

- Han ringte og spurte om jeg kunne komme og hente ham fordi sykkelen var ødelagt, sier han over telefon til Dagbladet.

Sønnen hans, Karl Elliott, som ble påkjørt, er lagt inn på sykehuset for observasjon. Han er ifølge faren ved godt mot, men har smerter i ryggen og bekkenet.

Nå kommer faren med en bønn til sjåføren:

- Det er greit å være i sjokk, og det er greit å ikke være helt innforstått med hva som skjer. Det er lov å gjøre feil - vi er ikke sinte. Men sjåføren har forhåpentligvis dårlig samvittighet. Gjerne meld deg, så får du lettet på samvittigheten, sier han.

- Traumatisk opplevelse

Karl Elliott var ute med noen kompiser da ulykka fant sted. Han skulle ifølge faren krysse fotgjengerovergangen, og gikk av sykkelen. Da han var halvveis over så han bilen, og at den ikke bremset, så han begynte å løpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer