Ber sønnen melde seg for politiet

Moren til drapsetterlyste Kim Andreas Kristiansen (23) er bekymret for sønnen, ifølge bistandsadvokaten.

FAMILIEN BER DRAPSSIKTEDE MELDE SEG: Bistandsadvokat Nina Braathen Hjortdal har møtt søsknene og moren til drapsetterlyste Kim Andreas Kristiansen (23) i dag. Familien ber 23-åringen melde seg til politiet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FAMILIEN BER DRAPSSIKTEDE MELDE SEG: Bistandsadvokat Nina Braathen Hjortdal har møtt søsknene og moren til drapsetterlyste Kim Andreas Kristiansen (23) i dag. Familien ber 23-åringen melde seg til politiet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLEHAMMER/OSLO (Dagbladet): 23 år gamle Kim Andreas Kristiansen er etterlyst for drapet på sin stefar Bjarte Hansen. Det foregår en intens politijakt på mannen etter at stefaren ble funnet død i et bål i Øyer torsdag i forrige uke.

Siktedes mor er bekymret for sønnen sin.

- Jeg har snakket med barna til avdøde og moren til siktede. De ønsker at han skal melde seg for politiet. De er bekymret for ham. De har ikke tatt stilling til siktelsen. De vet ikke hva som har skjedd, sier bistandsadvokat Nina Braathen Hjortdal til Dagbladet.

Hun er bedt om å være familiens bistandsadvokat i saken, men er ikke formelt oppnevnt ennå. Hun møtte familien i dag.

- Familien er sjokkert og veldig lei seg. De ønsker en oppklaring av saken og få en forklaring på hva som har skjedd. De ønsker han skal melde seg slik at de får visshet i hvor han er, sier Hjortdal.

Hun forteller at familien er sjokkert over dødsbudskapet.

- De trenger å bearbeide det. Samtidig er bekymringen for bror stor uansett hva som har skjedd, uansett søskenforhold og hva som har skjedd, så er han et familiemedlem, sier bistandsadvokaten.

Hun sier hun ikke har snakket med familien om det har vært noe konflikt mellom stefaren og den siktede 23-åringen.

ETTERLYST FOR DRAP: 
Kim Andreas Kristiansen.
Foto: Politiet / NTB scanpix
ETTERLYST FOR DRAP: Kim Andreas Kristiansen. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer