Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ber spritkunder oppsøke lege

Politiet ber alle som har kjøpt sprit hos firmaet Grorud Glass AS i Oslo om å oppsøke lege.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I natt døde en 47 år gammel kvinne, trolig av metanolforgiftning etter å ha drukket sprit kjøpt på stedet.

- Det har foregått salg av metanolholdig sprit fra Grorud Glass. Vi ber alle som vet at de kjøpt sprit hos dette firmaet om å gå til lege, og aller helst også at de melder ifra til politiet, sier politiinspektør Cecilie Gulnes ved Oslo politidistrikt til NTB.

Fredag ble en 50 år gammel mann som driver firmaet, varetektsfengslet i en uke med full isolasjon. Mannen som er siktet for uaktsom, grov legemsbeskadigelse og heleri, samtykket i fengslingen. En mann i 30-årene som er ansatt i firmaet er siktet for samme forhold unntatt heleri, men ble fredag løslatt av politiet.

Det letes også etter en mann i 50- eller 60-årsalderen ved navn Rolf som skal ha kjøpt en dunk med 10 liter sprit fra samme parti som forgiftet samboerparet som ble innlagt på sykehus onsdag. Natt til fredag døde kvinnen.

- Dersom obduksjonsrapporten viser at hun døde som følge av metanolforgiftning vil siktelsen for 50-åringen bli utvidet til uaktsomt drap, sier Gulnes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media