Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ber SV-ere ringe «en kjæreste du har prøvd å fortrenge»

Se SV-Kristins desperate velgerstunt her.

BER OM HJELP: Alle stemmer teller, og Kristin Halvorsen tar alle hun kan få. SV-lederen synes godt SV-velgere kan gjenoppta kontakten med eksen de har prøvd å fortrenge før valgdagen. Foto: Nina Hansen.
BER OM HJELP: Alle stemmer teller, og Kristin Halvorsen tar alle hun kan få. SV-lederen synes godt SV-velgere kan gjenoppta kontakten med eksen de har prøvd å fortrenge før valgdagen. Foto: Nina Hansen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Nå ber Kristin Halvorsen alle SVere og sympatisører ringe og overtale eksen de har «prøvd å fortrenge at du har vært bort på». Alt for å overtale vedkommende til å stemme SV på valgdagen.

Det er ikke lenge til valgdagen førstkommende mandag. Og fortsatt er det slik at alle stemmer teller. Så også for SV-leder Kristin Halvorsen.

Videohjelp
I en egen liten videosnutt, lagt ut på youtube, ber Halvorsen alle SVere og «alle dere som har en liten SVer inni der» om hjelp.

- Vi skal stå på alt vi kan i innspurten av valgkampen, men det er du som være med oss i denne innspurten. Du kan snakke med alle du kjenner, sier hun.

- Vi trenger hjelp, sier Halvorsen og ber folk tenke seg godt om for å finne venner og kjente de kan ringe til.

Prøvd å fortrenge
Halvorsen kommer også med to eksempler hun mener det er nærliggende at SV-sympere skal overbevise til å stemme SV på valgdagen:

- Men tenk på om du ikke har en gammel tante, en kjæreste du har prøvd å fortrenge at du har vært bort på, sier hun, før hun avslutter videoen og sier:

- Da er du med på vår massive innspurt i valgkampen!

Langt unna målet
Og så langt kan SV trenge alle drahjelp. Et gjennomsnitt av de siste meningsmålingene viser at SV har 7,9 prosent oppslutning. Dermed er det fortsatt et stykke til Kristin Halvorsens uttalte mål for partiet på 10 prosent av velgerne.

Det er også jevnt mellom den rødgrønne blokken og de borgerlige partiene. Flere steder i landet vipper flere fylker hårfint mellom rødgrønt og borgerlig flertall.

Har du sett eller hørt om et morsomt valgkampstunt? Tips oss!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media