GAZA 20090104:
TRENGER SPESIALSYKEPLEIERE: Lege Mads Gilbert var med i den første runden til hjelpeorganisasjonen NORWAC. Nå trenger de flere medisinske hjelpere, og da særlig spesialsykepleiere. De som kunne tenke seg å bistå i krigssonen, bes melde seg til tjeneste. Foto: NORWAC
GAZA 20090104: TRENGER SPESIALSYKEPLEIERE: Lege Mads Gilbert var med i den første runden til hjelpeorganisasjonen NORWAC. Nå trenger de flere medisinske hjelpere, og da særlig spesialsykepleiere. De som kunne tenke seg å bistå i krigssonen, bes melde seg til tjeneste. Foto: NORWACVis mer

Ber sykepleiere melde seg til tjeneste

NORWAC trenger spesialsykepleiere til innsats i Gaza.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske humanitære organisasjonen NORWAC trekker alle sine leger ut av Gaza og sender spesialsykepleiere inn. Organisasjonen ber om at flere spesialsykepleiere melder seg.

Dreiningen fra leger til sykepleiere skjer etter oppfordring fra de lokale helsemyndighetene.

NORWAC har nå tre leger og tre spesialsykepleiere på Shifa-sykehuset i Gaza by, men vil i løpet av uken hente hjem legene. To av sykepleierne kom fram til Shifa i dag tidlig.

- Nå håper vi at norske spesialsykepleiere som ønsker å gjøre en innsats for oss, melder seg så raskt som mulig, sier organisasjonens koordinator John Eivind Jensen til NTB.