Ber vitner melde seg i Kongsvinger

Hundelufter og en annen person kan ha sett Lars Erik (18) før han ble drept.

HUNDELUFTER KAN HA SETT NOE: Politiet ber en mannlig hundelufter melde seg til politiet. Mannen skal ha luftet en hund rundt tidsrommet drapet skjedde. Personen har status som vitne. Foto: Erik Berglund
HUNDELUFTER KAN HA SETT NOE: Politiet ber en mannlig hundelufter melde seg til politiet. Mannen skal ha luftet en hund rundt tidsrommet drapet skjedde. Personen har status som vitne. Foto: Erik Berglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet etterlyser to personer som ble observert i nærheten av stedet der 18 år gamle Lars Erik Flem Andersen ble funnet drept i Kongsvinger natt til søndag.

Samtidig fastholder politiet drapssiktelsen mot en 32-åring, som torsdag ble varetektsfengslet for en uke med brev- og besøkskontroll.

Personene som etterlyses ble observert like ved drapsstedet omtrent en time før drapet rundt midnatt lørdag.

Den ene personen luftet en hund like ved drapsstedet, mens den andre ble observert gående gjennom Sykehusskogen i retning Langeland.

Personen som luftet hunden ble etterlyst allerede tidligere i uken, men har ikke meldt seg.

- Vi ber innstendig om at disse personene tar kontakt med oss. De er kun etterlyst som vitner, sier politiadvokat Iren Dahl Johnsen til NTB.

Samtykker i fengsling

Dahl Johnsen oppfordrer også øvrig publikum om å ta kontakt med politiet dersom de sitter på opplysninger som kan være relevante for etterforskningen av drapet.

Politiet mener fremdeles at det er skjellig grunn til å mistenke den 32 år gamle tobarnsfaren, og fikk medhold fra tingretten i å varetektsfengsle ham i en uke fra torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer