Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bergens-kvinne frykter hun fant bombe i postkassa

Bombegruppe på vei til Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun beskrev en gjenstand surret i teip med ledninger og batterier, som lå oppå postkassen hennes. Våre folk på stedet anslår at den måler cirka 5 ganger 15 centimeter, opplyser operasjonsleder Terje Hilland i Bergen politidistrikt til NTB. Politiet rykket ut umiddelbart etter at de fikk telefon om den mulige bomben klokken 14.50 søndag ettermiddag

- Vi kom fram til at det kan være snakk om et sprenglegeme og sendte derfor et bilde til bombegruppen i Oslo, som i sin tur bestemte seg for å sende sine folk til Bergen.

Hilland understreker at det ikke er noen forhistorie som skulle tilsi at kvinnen på noen måte er truet.

To personer er evakuert fra adressen i Forstandersmauet et par kvartaler bak Bryggen i Bergen. Området rundt er sperret av, men Hilland sier det foreløpig ikke er aktuelt å evakuere flere.

- Så lenge naboene trekker seg tilbake i leilighetene sine, skal de ikke være i fare, forklarer han.

Bombegruppen er ventet til Bergen lufthavn Flesland ved 18-tiden søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling