Bilferie i Tyskland

Bergenser (65) syklet seg vill etter Autobahn-stopp og endte på skytterfest: - Jeg hadde ikke drukket

Den norske turisten er blitt snakkis i Tyskland, men avkrefter politiets fylleteori.

ENDTE HER: Den 65 år gamle bergenseren endte opp på denne festen i Stuhr i Tyskland. Han har én viktig advarsel til andre som skal legge ut på Europa-ferie i bil. Foto: Alexander Carapinha Hesse
ENDTE HER: Den 65 år gamle bergenseren endte opp på denne festen i Stuhr i Tyskland. Han har én viktig advarsel til andre som skal legge ut på Europa-ferie i bil. Foto: Alexander Carapinha Hesse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet kunne i går presentere historien om nordmannen (65) som lørdag kveld havnet på en skytterfest i Stuhr i Tyskland etter å ha gått tom for bensin på Autobahn.

Dagbladet har i dag snakket med den 65 år gamle bergenseren, som er blitt etterlyst av det lokale skytterlaget og behørig omtalt i tyske medier de siste dagene.

Det var lørdag kveld det norske ekteparets bobil stoppet langs Autobahn da de to var tomme for bensin. Mannen tok sykkelen fatt for å komme seg til en bensinstasjon for å fylle opp.

- Visste ikke hvor jeg var

Mannens tur gikk imidlertid ikke som ventet. Kona ble stående ved bilen i mange timer, før mannen ble plukket opp på en Schützenfest - en tre dagers lang, tradisjonsrik festival - i nærliggende Stuhr. Den 65 år gamle nordmannen fant rett og slett ikke veien tilbake.

Dagbladet har i dag snakket med mannen, som fortsatt ferierer i Tyskland. Han er ved godt humør etter det som ble en litt lenger enn ventet bensintur lørdag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer