Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bergersen blir i Start

Tommy Bergersen har takket nei til GIF Sundsvall, og blir trolig værende i Start. Og sørlandsklubben jakter forsterkninger utenlands.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Bergersen kom til sørlandsklubben i høst, men ble straks tilbudt en overgang på grunn av lønnskuttene i den nyopprykkede Tippeliga-klubben. Nå ser det ut til at han blir likevel.

- Lønnskuttet er ikke så stort at det gjør noe. Dermed tyder det meste på at jeg spiller for Start, sier Bergersen til Nordlands Framtid.

Samtidig har Starts redningsmann, fotballagent Erik Solér, vendt blikket ut av landet på utkikk etter ytterligere forsterkninger.

- Det er temmelig sannsynlig at vi henter et par spillere fra utlandet, men før vi har kommet lengre i prosessen vil jeg ikke røpe navn, sier Solér til Fædrelandsvennen.

Etter møter med trenerduoen Jan Halvor Halvorsen og Bård Wiggen, forteller Solér at det er en spiss og en defensiv midtbanespiller som har høyeste prioritet, samtidig som andre forsterkninger også er aktuelle.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart