Berit fant et titalls døde rådyr i skogen

Et større område i Larvik er fullt av hodeskaller, avkuttede bein, skinn og halvspiste dyr.

FANT DØDE HJORTEDYR: Berit Jacobsen fant en rekke døde hjortedyr da hun var ute og tuslet i skogen onsdag formiddag. - Det så grotesk ut, sier hun til Dagbladet.no Foto: ROLF SVENDSEN
FANT DØDE HJORTEDYR: Berit Jacobsen fant en rekke døde hjortedyr da hun var ute og tuslet i skogen onsdag formiddag. - Det så grotesk ut, sier hun til Dagbladet.no Foto: ROLF SVENDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Berit Jacobsen kom over nærmere ti døde rådyr og hjort da hun var ute og gikk formiddagstur i skogen ved Nesttun i Brunlanes i Larvik på nyttårsaften.

Det er ennå ikke kjent hva som har skjedd med dyrene, hvordan de døde eller hvorfor de befant seg i området. Politiet jobber nå med saken.

Nylontråd rundt halsenDet var ved halv tolv tida onsdag formiddag at Jacobsen gjorde det groteske funnet.- Det første jeg så var et stort rådyr som var tjoret fast til en trestubbe med nylontråd. Nylontråden var bundet rundt halsen på det døde dyret. Det så ganske grotesk ut, sier Jacobsen til Dagbladet.no

Hun forteller at synet fikk adrenalinet i kroppen til å bruse.

- Det første jeg tenkte var om dyret hadde vært i live da tråden rundt halsen, sier hun.

Litt lengre inn i skogen fant hun flere dyr. Hun forteller til Dagbladet.no at ingenting tydet på at noen av dem var blitt skutt.

- Deretter fant jeg en stor hjort. Den lå opp mot en busk og så relativt urørt ut. I det samme området lå det flere kadaver på bakken. Jeg fant hodeskaller, avkuttede bein, skinn og halvspiste dyr, forteller hun.NaturfotografIfølge Østlandsposten opererer viltnemda i området nå med en teori om at en ukjent naturfotograf har lagt ut dyrene for å fotografere at andre rovdyr forsyner seg av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer