Berit Kjøll ny sjef for NSB Gardermobanen

Berit Kjøll er ansatt som ny administrerende direktør i NSB Gardermobanen. Hun overtar etter Ottar Remman som fortsetter ut august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Berit Kjøll er i dag daglig leder i fornøyelsesparken Norgesparken ASA som består av Tusenfryd og Vikinglandet. Hun overtar etter administrerende direktør Ottar Remman i løpet av september. Remman fortsetter som viseadministrerende direktør med ansvar for å fullføre utbyggingen av høyhastighetsbanen til Gardermoen og alle tekniske forberedelser fram til driftsstart.

Berit Kjøll (42) er markedsøkonom og har hatt en rekke ledende stillinger, særlig innen reiselivet. Ved ansettelsen har styret i NSB Gardermobanen blant annet lagt vekt på at Kjøll er en resultat- og markedsorientert person med stort pågangsmot og god evne til å skape entusiasme og få andre mennesker med seg.

Styret legger også vekt på at det er viktig for NSB Gardermobanen å ha en direktør med god og relevant markedspraksis og serviceerfaring som kan lede høyhastighetsbanen inn i den operative driftsfasen.

(NTB)