Oljekrisa

Berit og Rune kan juble etter at bedriftene sikret ny kontrakt verdt 900 millioner kroner

Den økonomiske nedturen er ikke over, ifølge en konjunkturrapport utarbeidet av Norsk Industri. Men 2017 kan bli det siste året med så stort fall som 11 prosent.

OPTIMISME I ARBEIDSMARKEDET: Berit Iren og Rune Slettemark var usikre på arbeidssituasjonen for ett år siden, nå er de glade for at bedriften har sikra seg mer arbeid, som fører til mindre usikkerhet. Foto: Henrik Mundal Andreassen
OPTIMISME I ARBEIDSMARKEDET: Berit Iren og Rune Slettemark var usikre på arbeidssituasjonen for ett år siden, nå er de glade for at bedriften har sikra seg mer arbeid, som fører til mindre usikkerhet. Foto: Henrik Mundal Andreassen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eksperter spår lysere tider i bransjen om ett års tid, og i mellomtiden blir norske bedrifter mer og mer konkurransedyktige.

Tirsdag 31. januar kunne Berit Iren og Rune Slettemark fra Stord, sammen med alle Kværner- og Aker Solutions-ansatte, juble etter at bedriftene dro i land en kontrakt på sammenkobling av stigerørsplattformen for Johan Sverdrup.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer