- Berit ønsket ikke Ragnar tilbake

Fikk beskjed om å kvitte seg med drapsoffer etter ran.

ØNSKET IKKE RAGNAR TILBAKE: Berit Thorstensen mellom sine forsvarere Tor Kjærvik og Petter Sørensen.  Foto: Erlend Aas / SCANPIX
ØNSKET IKKE RAGNAR TILBAKE: Berit Thorstensen mellom sine forsvarere Tor Kjærvik og Petter Sørensen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet.no): Drapstiltalte Berit Thorstensen (52) nekter straffskyld for drapene på Jan Petter Aarstad og Ragnar B. Abrahamsen.

I retten denne uka har hun gitt lillebror Knut Arne (33) mye av skylden for de to drapene. Mens han har snakket inn storesøster i saken gjennom forklaringene sine om hva som skjedde på Vollheim gård.

Husker ikkeProblemet er bare at lillebror Thorstensen ikke husker så mye fordi han var ruset. Storesøsteren har av politiet fått rollen som organisator på det som etterhvert ble kalt «dødens gård» i Søndre Land.

Men til nå er det ikke mange bevisene for at hun har organisert to drap og to grove ran. Både lillebroren og ekskjæresten Ronny Kjeldsen (43) har sagt at de er glade i Berit.

Da ekskjæresten forklarte seg i går fortalte han at Berit hadde gitt ham kjærlighet. Den energiske nordlendingen fortalte også at han hadde healet det ene drapsofferet, Jan Petter Aarstad.

I dag er det fjerdemann, Knut Keiko Rønningen Kaasastul (32) som forklarer seg i Gjøvik tingrett.

Skulle kvitte seg med brysom beboerHan startet med å forklare seg om et grovt ran som skjedde 23. desember 2007. Natt til fredag 28. desember er han og to andre av de tiltalte på et nytt ran. Med i bilen er også drapsofferet Ragnar B. Abrahamsen. Før mennene reiser av gårde til Rena får de en beskjed fra Berit Thorstensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer