Berit Riise kan miste huset tross millionhjelp fra John Arne

Fotballmamma Berit Riise kan miste huset på tvangssalg. Det til tross for millionoverføringer fra sønnen John Arne.

KJEMPER FOR Å BEHOLDE HUSET:  Berit Riises hus i Tønsberg er i Tønsberg tingrett vedtatt tvangssolgt, men en anke venter i Agder lagmannsrett. Berit Riise har fått 15 prosent av inntektene til sønnen John Arne Riise siden 2001, men har likevel slitt voldsomt økonomisk. Foto: Kristian Ridder-Nilsen
KJEMPER FOR Å BEHOLDE HUSET: Berit Riises hus i Tønsberg er i Tønsberg tingrett vedtatt tvangssolgt, men en anke venter i Agder lagmannsrett. Berit Riise har fått 15 prosent av inntektene til sønnen John Arne Riise siden 2001, men har likevel slitt voldsomt økonomisk. Foto: Kristian Ridder-Nilsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Siden 2001 har landets mest omtalte fotballmamma hatt en lukrativ avtale som gir henne 15 prosent av John Arne Riises inntekt. På det meste skal hun ha fått overført 120000 kroner pr. måned.

Like lenge har kreditorer hamret på døra for å få gjort opp kvinnens gjeld. Nå er huset i Tønsberg vedtatt solgt på tvangsauksjon. Det er ikke første gang.En gjennomgang av eiendomsregisteret viser at kreditorer seks ganger siden 2007 har måttet ta pant i boligen for å kunne tvangsinndrive utestående millioner.Anker vedtakMens familien bodde i Ålesund, ble tvangssalg rettslig vedtatt fem ganger. Alle i perioden hvor John Arne spilte i Liverpool og Berit Riise fikk månedlige overføringer fra sønnen. I tillegg ble det tatt pant i eiendommen 14 ganger.

I en rekke saker er det gått flere år før kreditorene har fått oppgjør.

Berit og ektefellens hus i Tønsberg i Tønsberg tingrett vedtatt tvangssolgt. En anke venter i Agder lagmannsrett.

Berit Riise bekrefter overfor Dagbladet at hun har en gjeldssituasjon.

- Til det har jeg ingen kommentar, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer