NYANSATT: Tidligere Telenor-sjef Berit Svendsen går til Vipps.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
NYANSATT: Tidligere Telenor-sjef Berit Svendsen går til Vipps. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Berit Svendsen fra Telenor til Vipps

Avgått Telenor-sjef Berit Svendsen går til stillingen som ansvarlig for å bygge opp betalingsløsningen Vipps i utlandet.

Bare drøyt tre uker etter at Svendsen gikk fra Telenor er det klart at den erfarne lederen går til en ny lederposisjon i betalingsløsningen Vipps. Der er hun hentet inn i ledergruppen for å ta ansvaret for Vipps internasjonale ambisjoner.

- Måten Vipps har vokst på og bygd merkevaren viser en stor gjennomføringskraft. Det passer meg som leder veldig godt. Jeg er svært fornøyd med å kunne lede enheten som skal ta Vipps ut i verden og konkurrere internasjonalt, sier Berit Svendsen.

- Vi kunne ikke ha drømt om å få en bedre leder på laget. Berit Svendsen er i tillegg en erfaren teknolog med solid kunnskap om digital ledelse. At hun nå velger å bli med på Vipps-reisen, gjør meg enda sikrere på at vi kommer til å lykkes, sier administrerende direktør Rune Garborg i Vipps i en pressemelding fra selskapet.

Vipps AS fusjonerte nylig med BankID og BankAxept, og er Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Selskapet har 145 ansatte.