Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Berit Thorstensen slipper trolig forvaring

For medvirkning til overlagt drap på Jan Petter Aarstad.

DØMT FOR DRAP: Berit Thorstensen. Foto: Erlend Aas/SCANPIX
DØMT FOR DRAP: Berit Thorstensen. Foto: Erlend Aas/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Aktor vil ikke legge ned påstand om forvaring for Berit Thorstensen når hun skal dømmes for medvirkning til overlagt drap på Jan Petter Aarstad i Søndre Land-saken.


Aktor, statsadvokat Thorbjørn Klundseter, opplyste at påstand om forvaring ikke var aktuelt når rettsmøtet åpnet i Eidsivating lagmannsrett mandag.

Den 53 år gamle kvinnen er av flere utpekt som selve lederfiguren på Vollheim gård i Søndre Land. Når det gjelder halvbroren Knut Arne Thorstensen og Ole Kristian Bjørnsen, vil aktor fortsatt be om forvaring, skriver Aftenposten.no.

Aktors avgjørelse kommer etter at fagdommerne i Eidsivating lagmannsrett fredag valgte å sette deler av juryens kjennelse i Søndre Land-saken til side.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling