Berlin-politiet sendt hjem før G20-møtet etter vill festing med stripping, sex og våpen

220 politifolk fra Berlin skulle egentlig beskytte verdens mektigste mennesker under neste ukes G20-møte.

VILL FEST: 220 politifolk fra Berlin ble sendt tidlig hjem fra oppdraget i Hamburg etter å ha holdt en vill fest. Berlin-politiet var i Hamburg for å hjelpe til med forberedelsene til G20-møtet som skal avholdes i byen neste uke. Festen hadde de her, på et avstengt tidligere militærområde hvor politifolkene bodde mens de var i byen. Foto: AFP Photo / DPA / NTB Scanpix
VILL FEST: 220 politifolk fra Berlin ble sendt tidlig hjem fra oppdraget i Hamburg etter å ha holdt en vill fest. Berlin-politiet var i Hamburg for å hjelpe til med forberedelsene til G20-møtet som skal avholdes i byen neste uke. Festen hadde de her, på et avstengt tidligere militærområde hvor politifolkene bodde mens de var i byen. Foto: AFP Photo / DPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Ja, vi festet!»

Slik åpner Berlin-politiet forklaringa de har lagt ut på Facebook om saken som har tatt Tyskland med storm det siste døgnet.

I går kunne nemlig Berlin-avisa B.Z. melde at 220 politifolk fra Berlin ble sendt hjem fra Hamburg mandag denne uka.

Grunnen: Vill festing.

Sex, stripping og bråk

Berlin-politiet skulle i utgangspunktet ha vært i Hamburg fram til neste onsdag. Der skulle politiet fra Tysklands hovedstad hjelpe til med forberedelsene før neste ukes G20-møte.

Dit kommer stats- og regjeringsledere fra verdens 19 mektigste land, samt EU. Å sørge for at stats- og regjeringsledere som Donald Trump, Vladimir Putin, Theresa May og Angela Merkel kommer til å være trygge under møtet, var en av oppgavene til Berlin-politiet.

Den ville festen satte imidlertid en stopper for det prestisjefylte - og viktige - oppdraget.

På det avstengte området utenfor Hamburg sentrum hvor politifolkene bodde, bestemte de seg for å feire bursdagen til to av polititjenestepersonene. Etter hvert utartet festen seg noe voldsomt, ifølge The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer