Berlusconi åpner sine hjem for jordskjelvofre

Noen få av de tusen hjemløse får bo i statsministerens luksus.

SØRGEDAG: I dag var det nasjonal sørgedag i Italia. Samtidig var det en massebegravelse for mange av ofrene etter jordskjelvet i L'Aquila. Foto:AFP PHOTO/ ANDREAS SOLARO/SCANPIX
SØRGEDAG: I dag var det nasjonal sørgedag i Italia. Samtidig var det en massebegravelse for mange av ofrene etter jordskjelvet i L'Aquila. Foto:AFP PHOTO/ ANDREAS SOLARO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Italias statsminister Silvio Berlusconi åpner for at noen av de tusenvis som er rammet av jordskjelvkatastrofen, kan få husly i et par av hans egne hjem.

- Jeg vil gjøre det jeg kan, gjennom å tilby noen av mine hus, sa Berlusconi etter den statlige begravelsen for over 200 av jordskjelvofrene fredag i byen L'Aquila.

Den steinrike statsministerens eiendommer inkluderer blant annet et herskapshus nær Milano, strandvillaer i Sardinia, Portofino og ved Maggiore-sjøen, en leilighet i Roma, samt en rekke andre boliger.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer