MÅ PUNGE UT: Italias tidligere statsminister, Silvio Berlusconi, må betale i dyre dommer i kona, Veronic Lariom, som her er portrettert i bakgrunnen. Foto: AFP PHOTO/TIZIANA FABI
MÅ PUNGE UT: Italias tidligere statsminister, Silvio Berlusconi, må betale i dyre dommer i kona, Veronic Lariom, som her er portrettert i bakgrunnen. Foto: AFP PHOTO/TIZIANA FABIVis mer

Berlusconi får svi på pungen

Skilte seg etter utroskap - må betale 36 millioner euro i året til ekskona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den italienske avisen Corriere della Sera som melder at en domstol har avgjort skilsmissespørsmålet.

Veronica Lario (56) har beskyldt 76 år gamle Silvio Berlusconi for å ha hatt mindreårige kjærester og søkte om skilsmisse allerede i 2009 etter at ektemannen deltok i feiringen av 18-årsdagen til en undertøysmodell som angivelig kalte ham «pappa».

Lario er forhenværende skuespiller og giftet seg med Berlusconi i 1990. De har tre barn sammen, men flyttet fra hverandre rundt tusenårsskiftet.

Retten bestemte at Berlusconi, som er mangemilliardær, må betale ekskona 36 millioner euro, 265 millioner kroner, i årlig underholdningsbidrag.

Avgjørelsen i skilsmissesaken kommer få dager etter at den tidligere statsministeren offentliggjorde at han har fått seg en kjæreste som er 49 år yngre enn ham selv.

 (©NTB)