Berlusconi på sykehus

Under en fotballkamp på feriestedet til statsminister Silvio Berlusconi taklet Tony Blair sin italienske kollega så hardt at Berlusconi måtte på sykehus, skriver britiske aviser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske statsministeren tilbrakte deler av årets sommerferie på landstedet til Berlusconi, villa Certosa, på Sardinia. Og en av aktivitetene var five-a-side-fotball på gressplenen. Men den sportsgale Blair ble litt for ivrig da han skulle takle sin italienske kollega. Resultatet ble at Berlusconi måtte til sykehus å få behandling for en skade i kneet.

Ifølge britiske aviser halter den italienske statsministeren ennå. Lederen av høyreregjeringen skal imidlertid ha sett det komiske i situasjonen under sykehusoppholdet.

- Det var det venstre kneet. Jeg har alltid hatt problemer med venstresiden, skal Berlusconi ha sagt til andre pasienter på sykehuset.

Statsminister Blairs kontor vil ikke kommentere saken.

(NTB)

<B>GODE BUSSER: Blair og Berlusconi har tydeligvis funnet tonen. Her koser de to seg etter et møte på Lancaster House i London i juli i år. I august dro Tony og Cherie på feriebesøk til Silvios landsted.