Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Berlusconi ringte sex-telefon

For å sjekke støtten før valget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Silvio Berlusconi har lovet å være avholden fra sex til etter  valgkampen, sammenlignet seg med Jesus og Napoleon og nå innrømmer han at han har hatt nattlige samtaler på sex-telefon, melder Timesonline.

Ifølge ham selv er forklaringen at han ville finne ut om kvinnene på sextelefonen stemte på ham.

- Syv av ni kvinner sa de ville stemme på meg, sa han etter samtalene.

Det er forbudt å publisere resultatet av meningsmålinger den siste uken før valget, og da er det kanskje like greit å undersøke selv. Berlusconi har vært italiensk statsminister siden 2001, men 9 og 10. april skal han møte velgernes dom.

- Coglioni

Under en tale til næringsdrivende Berlusconi var han nok en gang under beltestedet.


- Jeg har for mye respekt for velgernes intelligens til å tro de kan være sånne «cogliones» at de stemmer på venstresiden, sa statsministeren ifølge
Timesonline.

«Coglioni» er et slanguttrykk for testikler, som blir brukt for å fornærme noens intelligens.

VALGKAMP PÅ ITALIENSK:  Silvio Berlusconi kalte venstresida "idioter", mens Romano Prodi ønsker å gjenreise moralen i italiensk politikk. Foto: SCANPIX
VALGKAMP PÅ ITALIENSK: Silvio Berlusconi kalte venstresida "idioter", mens Romano Prodi ønsker å gjenreise moralen i italiensk politikk. Foto: SCANPIX Vis mer

Dermed var bråket i gang, og opposisjonen har gått først i rekken av sinte kritikere

- Berlusconi beviser igjen at han er en grov og vulgær mann, sa motkandidat Romano Prodi i en pressemelding, melder nyhetsbyrået  AP.

- Bedre «Coglione» enn Berlusconi, svarte Antonio Di Pietro, parlamentariker for venstresiden.

Professoren

Romano Prodi, som leder sentrum-venstre-koalisjonen, har på sin side sagt at han vil gjenreise seriøsiteten og moralen i Italia, og at alle må ofre noe for å få Italias vaklende økonomi på fote igjen.

Prodi var statsminister i to og et halvt år, fram til 1998, og var president for EU-kommisjonen i fem år fra 1999 til 2004.

Prodi kalles «professoren», og mange hevder han mangler utstråling, men han regnes likevel som den eneste som seriøst kan utfordre Berlusconi.

På meningsmålingene de siste månedene har Prodi ligget hakket foran Berlusconi, men fremdeles er det 20 prosent av velgerne som sier de ikke har bestemt seg for hvem de skal stemme på.

Berlusconi ringte sex-telefon

Skatt, skatt, skatt

Mandag denne uken ble den siste tv-duellen mellom de to kanditatene sendt for flere millioner seere.

Berlusconi forsøkte i debatten å skremme velgerne med høyere skatter dersom Prodi vinner, og debatten handlet i første rekke om italiensk økonomi.

Prodi lovet på sin side å trekke italienske styrker ut av Irak «snarest mulig».

Dagbladets Einar Hagvaag oppsummerte debatten slik: Berlusconi kom i slaget først på slutten av debatten og avsluttet med tre grunner til å la ham fortsette: Skatt, skatt og skatt.

Prodi oppsummerte sitt budskap med et forsvar av rettsstaten og sosial rettferd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media