Berserk med bensin på legekontor

Mann i 20-årene tente på kommunelegens bil og helte bensin på legekontorets venterom.

INGEN SKADET: Ingen personer kom til skade da en mann helte bensin på legekontorets ventrom, og tente på kommunelegens bil. - Vi har fått kon0troll på bilen nå, og mannen ble overmannet av helsepersonell og personer som var tilstede, sier operasjonsleder Arne Hågensen i Troms politidistrikt. Foto: Dagbladet-tipser.
INGEN SKADET: Ingen personer kom til skade da en mann helte bensin på legekontorets ventrom, og tente på kommunelegens bil. - Vi har fått kon0troll på bilen nå, og mannen ble overmannet av helsepersonell og personer som var tilstede, sier operasjonsleder Arne Hågensen i Troms politidistrikt. Foto: Dagbladet-tipser.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En mann i 20-åra skal ha stormet inn på et legesenter på Lyngseidet i Lyngen kommune i Troms i 14-tida i dag, ifølge nordlys.no.

- Mannen ramponerte først en bil før han helte bensin over en annen bil. Deretter skal han ha gått inn i legekontorets lokaler og helt bensin rundt på venterommet, sier operasjonsleder Arne Hågensen ved Tromsø politistasjon til Dagbladet.

Tente på kommune- overlegens bil Etter å ha helt bensin på legekontorets venterom, skal mannen ha tent på bilen han først helte bensin over.

Ifølge Nordlys skal bilen ha tilhørt kommuneoverlegen i Lyngen kommune.

Arne Paulsen satt inne på venterommet, og opplevde dramaet på nært hold.

- Han kom plutselig inn, og ville inn på legekontoret. Dørene var stengt. Da begynte han å helle bensin utover stolene, sier Paulsen til nordlys.no.

I tillegg til Paulsen var det tre andre personer inne på venterommet - to eldre personer i 70-åra og en yngre jente.

- Ingen personer ble skadet, og bilbrannen er nå under kontroll, sier operasjonsleder Hågensen til Dagbladet.

- Røyken sto opp. Bilen er helt utbrent innvendig, sier Arne Paulsen til nordlys.no.

Rykket ut med helikopter En mannlig lege skal ha klart å nøytralisere mannen i 20-åra. Han ble påført strips på føtter og hender. Politiet ble raskt varslet, og rykket ut med helikopter for å ta hånd om mannen.

Legekontoret skal ikke ha blitt påtent. Politiet rykket ut med helikopter fra Tromsø.

- Vi rykket ut med helikopter fordi det ikke var politi i umiddelbar nærhet. Vi har fått kontroll på bilen nå, og mannen ble overmannet av helsepersonell og personer som var til stede.

Mannen er nå pågrepet av politiet og er på vei til Tromsø med politiet i bil.