Rettssaken mot Laila Anita Bertheussen

Bertheussen tordner mot PST: - Løgn

Tiltalte Laila Bertheussen startet dagen på bakrommet. Da hun entret rettssalen igjen, dundret hun til mot PST i cirka fem minutter. Så forsvant hun igjen.

DUNDRET: Etter lunsj var tiltalte Laila Bertheussen tilbake i rettssalen etter å ha fulgt dagens forhandlinger fra et bakrom. Fra rettssakens tredje dag, 10. september 2020. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at retten i Bertheussen-saken hadde hatt lunsj, var tiltalte Laila Bertheussen plutselig tilbake ved siden av forsvarer John Christan Elden, etter å ha fulgt torsdagens forhandlinger fra et bakrom.

Under sitt vitnemål før lunsj fortalte PSTs sjefetterforsker Kim Sæter at virkestoff fra et antipsykotisk legemiddel fantes i pulveret som ble funnet i Wara/Bertheussen-parets postkasse 2. mars 2019.

- Jeg har aldri brukt antipsykotiske medisiner, sa Bertheussen bestemt, og la til at hun heller aldri har hatt eller vært utredet for psykotiske lidelser.

Korrigerer

55-åringen ville også korrigere Sæters framstilling av at PST ble nektet å ha med parets hus i bildet fra overvåkingskameraer som ble plassert på utsiden; ifølge etterforskeren måtte bildet sladdes med en svart firkant.

- Det var aldri snakk om kameraer med oversyn over tomta. Det var ett kamera som skulle filme fra søppelkassa til naboen og opp til vår postkasse. Jeg ville ikke at andre skulle være overvåket, sa Bertheussen.

Hun sa seg enig i at hun ikke ville ha installert kamera i Ford S-Maxen, slik Sæter forklarte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer