Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Berusede personer gikk amok på SAS-flygning

- De fikk ikke god nok tilgang på alkohol og røyk.

MÅTTE «NØDLANDE»: To berusede personer lagde bråk på en SAS-flygning fra Oslo til London. Foto: Reuters
MÅTTE «NØDLANDE»: To berusede personer lagde bråk på en SAS-flygning fra Oslo til London. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Har du bilder eller video fra hendelsen? Kontakt oss på telefon 24 00 00 00 eller på e-post 2400@db.no!

(Dagbladet): To fulle passasjerer skapte trøbbel for kabinpersonalet på en SAS-flygning på vei fra Oslo til London, melder Nrk.

Mens flyet var i luften skal en mann fra Finland og en kvinne fra Australia oppført seg truende overfor en flyvertinne.

- Vi fikk melding om at to passasjerer bråket og virket truende ombord på flyet. Kapteinen valgte å nødlande på Sola flyplass, hvor vi pågrep de to uten dramatikk, sier operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, Sølvi Didriksen Ravndal, til Dagbladet.

Ravndal bekrefter at de to var beruset.

- Grunnen til bråket var at de ikke følte at de hadde god nok tilgang på alkohol og røyk, sier Ravndal.

Tom Reffhaug sitter om bord på flyet og forteller til Nrk.no at de to passasjerene som ble voldelige da de ikke ville lytte til flyvertinnene.

- Det er litt forskjellige oppfatninger av hva som har skjedd. Jeg satt i nærheten og opplevde to situasjoner. En av passasjerene ble fysisk mot flyvertinnene, mens en annen begynte plutselig og hyle og skrike, sier Reffhaug til Nrk.

Det er usikkert hva slags etterspill de to fyllefantene vil få i ettertid. Nå er de satt på glattcelle, og deretter venter en anmeldelse for ordensforstyrrelse.

- I noen tilfeller kan de også måtte betale erstatning, men vi har foreløpig ikke mottatt noen anmeldelse fra SAS, så jeg er usikker på om det blir tilfelle her, sier operasjonsleder Sølvi Didriksen Ravndal i Rogaland politidistrikt til NTB.