Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beruset mann bortvist av politiet - ville samme natt søke Politihøgskolen

En beruset mann i 20-årene som ble bortvist av politiet fra Haugesund sentrum natt til søndag, ringte kort tid etter til politiet for å undersøke muligheten for å søke på Politihøgskolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen var i totiden natt til søndag beruset og svært ufin i snakketøyet mot alt og alle - inkludert politiet, opplyser Sør-Vest politidistrikt.

Kort tid etter at han ble bortvist fra sentrum til daggry, ringte han operasjonssentralen og lurte på hvordan han kunne søke «politiskolen». Hans nye livsmål var nemlig å bli politimann, så han kunne lære andre innen politiet hvordan de best kunne kjøre jobben sin.

Politiet ba ham om å vente til han ble edru med å ta den vurderingen.

Ti minutter senere møtte en politipatrulje mannen igjen. Den snarrådige mannen, som ikke ville ikke etterkomme rådet han fikk, ville visst ikke gå glipp av sjansen for en overnatting på politistasjonen. Han slipper dermed også å vurdere å skrive en søknad søndag, skriver politiet i loggen.
(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram