Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beruset mann gikk amok hos eldre kvinne

- Kvinnen var livredd, det er det ingen tvil om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag morgen fikk den eldre kvinnen på Stord en svært ubehagelig start på dagen, da en ruset 27-åring brøyt seg inn i huset hennes for å så ramponere både vinduer og dører.

Politiet kom raskt til stedet og fikk brakt mannen, som er fra et nordisk land, i arresten. Politiet vet ikke hvorfor mannen brøt seg inn i huset.

- Dette var en svært beruset mann. Det er litt vanskelig å si hvorfor han gjorde dette, forteller operasjonsleder Rune Plassen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen skal ha oppholdt seg på soverommet da mannen brøt seg inn gjennom terassedøren. Her skal han ha gått løs på dører og vindu. Døren inn til soverommet, der kvinnen befant seg, ble helt maltraktert.

- Den stakkars damen var livredd, det er det ingen tvil om. Dette er en kvinne på godt over 80 år, sier Plassen.

Kvinnen ble ikke fysisk angrepet i angrepet, men ble sendt til Stord Sjukehus etter sjokkskader.

Politiet fikk først melding om hendelsen litt før 8-tida om morgenen, og fikk pågrepet mannen en knapp halvtime senere. I forkant av hendelsen skal han ha knust to vinduer i et nabohus.

27-åringen, som ikke er en kjenning for politiet, vil bli avhørt i løpet av ettermiddagen.

Hele Norges coronakart