Beruset pilot mistenkt for å ha stjålet bil ved flyplass

Skulle fly fra Seattle til Tokyo morgenen etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag pågrep politiet i Seattle en pilot (43), som er mistenkt for biltyveri og kjøring i ruspåvirket tilstand, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge Cindi West ved det lokale Sheriffkontoret ble bilen stjålet ved Seattle-Tacoma internasjonale flyplass.

I baksetet Hun forteller at det begynte da en mann gikk inn i leiebilen sin ved flyplassen, og ble overrumplet av at en fremmed mann satte seg inn i baksetet.

Offeret spurte mannen hva han gjorde i bilen.

- Du vet, du vet, svarte mannen ifølge West.

Offeret tok da fram en pistol, som han pekte mot den fremmede mannen, og sa at han måtte gå ut av bilen. Etter litt knuffing, der offeret slo tyven flere ganger med pistolen, gikk offeret ut av bilen.

Blodig Biltyven gikk også ut av bilen, og jagde offeret rundt bilen, før han satte seg inn i førersetet og kjørte sin vei.

Litt senere fant politiet bilen og en blodig mann på en parkeringsplass like ved.

Piloten, som jobber for Omni Air, skulle fly til Tokyo morgenen etter, på grunn av arrestasjonen ble flyet 24 timer forsinket.

Jeff Crippen, leder for Omni Air, sier til The Seattle Times at han ikke hadde full oversikt over saken, men planla å gjennomføre en egen etterforskning.

Suspendert - Vi ønsker å understreke at mannen som jobber hos oss, ikke var på jobb da dette skjedde, og skulle ikke på jobb før 12 timer etter det skjedde, sier Jeff Staton, talsmann for flyselskapet til AP.

Piloten er suspendert under etterforskningen.

Flymyndighetene i USA sier at de også etterforsker saken.