Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beryktet pedofil
funnet død på cella

En av Storbritannias mest profilerte pedofile noensinne er funnet død på cella si under mystiske omstendigheter.

Han skrev en «pedofilmanual» for å spre tips til andre pedofile, og ble dømt til 22 ganger livstid i 2016, med en minstetid på 25 år.

Nå er mannen som omtales som en av Storbritannias verste pedofile noensinne, Richard Huckle, funnet død på cella si.

Det melder Sky News, som skriver at dødsfallet skal ha skjedd under «mistenkelige omstendigheter». BBC skriver at ifølge deres opplysninger ble han angrepet på cella med en hjemmelaget kniv.

Ifølge Sky News har han innrømmet et oppsiktsvekkende antall overgrep mot barn mellom seks måneder og 12 år, i tidsperioden 2006 til 2014.

Avslørte: Ved å skape den digitale jenta «Sweetie» avslørte aktivister pedofilikriminalitet på nettet gjennom dristig web-kamerachatting. Video: Terre des Hommes Vis mer

- Du har innrømmet straffskyld i 71 seksuelle overgrep. Det er veldig uvanlig at en dommer ilegger straff for seksualforbrytelser i dette omfanget, sa dommer Peter Rook under rettssaken i 2016, som Dagbladet omtalte.

Han skal ha brukt religion og en rolle som engelsklærer og for å få tilgang til barn i et fattig område i Malaysia, hvor han voldtok spedbarn, småbarn og barn, noen over en tidsperiode på sju år.

Ifølge BBC var ofrene hans enten fra Malaysia og Kambodsja, og dommerne mente han kan ha begått overgrep mot så mange som 200 barn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media