- Besetning på Taiwan-fly skrudde av motoren før styrten

43 mistet livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Besetningen om bord på TransAsia-flyet som styrtet i Taipei i februar, slo av den fungerende motoren etter at den andre sluttet å fungere, ifølge en kilde som kjenner saken.

I den nyeste etterforskningsrapporten som blir offentliggjort torsdag, kommer det fram at flyet styrtet kort tid etter at den fungerende motoren ble skrudd av, sier kilden til Reuters.

Vedkommende ønsker å være anonym ettersom rapporten ennå ikke er offentliggjort. TransAsia har ikke kommentert opplysningene.

Tidligere har informasjon fra ferdskriveren vist at flyet fikk problemer med den høyre motoren allerede 37 sekunder etter avgang.

43 mennesker mistet livet da det under ett år gamle flyet av typen ATR 72-600 styrtet i Taiwans hovedstad Taipei 4. februar.

(NTB)

STYRT: Besetningen om bord på TransAsia-flyet som styrtet i Taipei i februar, slo av den fungerende motoren etter at den andre sluttet å fungere, ifølge en kilde som kjenner saken.Foto: TAIWAN OUT/AFP PHOTO
STYRT: Besetningen om bord på TransAsia-flyet som styrtet i Taipei i februar, slo av den fungerende motoren etter at den andre sluttet å fungere, ifølge en kilde som kjenner saken.Foto: TAIWAN OUT/AFP PHOTO Vis mer