Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beskrivelser fra Holmenkollen: - Et voldsomt menneskehav. Folk fikk panikk og besvimte

Dramatiske scener etter skifest i Holmenkollen.

BESSERUD: En person ble i kveld påkjørt på Besserud stasjon. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BESSERUD: En person ble i kveld påkjørt på Besserud stasjon. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har hersket i kveld fullstendig kaos etter skifest i Holmenkollen. Rundt klokka 17 meldte politiet om slåsskamper og folk som gikk i T-banesporet.

Dagbladet har vært i kontakt med flere som befant seg på Frognerseteren da kaoset brøt ut.

- Det var et voldsomt menneskehav og trengsel. Det utviklet seg panikk og folk besvimte, forteller to stykker som er på vei nedover fra Holmenkollen.

Påkjørt av t-banen

Klokka 18 meldte politiet at flere personer var påkjørt av T-banen på Besserud stasjon. Meldingen ble seinere endret til at én person hadde ramlet ut i sporet. Vedkommende ble ikke alvorlig skadet.

FARLIG: En mann står bakpå den fullastede t-banen i Holmenkollen. Han blir pågrepet av politiet på Ris stasjon. Video: 2400@db.no Vis mer Vis mer

Dagbladets reporter på stedet forteller at det var dramatiske scener på Besserud. En person på stasjonen var dekket av blod og det hersket fullstendig kaos.

T-banen ble stanset som følge av situasjonen, men skal nå være i gang igjen.

Politiet meldte også om folk som besvimte og tilløp til panikk.

Ber folk ta hensyn

Klokka 19.30 skriver politiet på Twitter at det fortsatt er utfordringer med det store antallet mennesker på vei ned fra Holmenkollen skianlegg. Mange er ufine mot politiet og andre mennesker i nærheten.

Hopprennet er nå ferdig, og politiet ber folk ta hensyn.

- Vi oppfordrer derfor på det sterkeste at alle som befinner seg på vei vekk fra området Holmenkollen, om å rette seg etter politiets anvisninger, være tålmodige, samt ta hensyn til sine medmennesker, og ikke øke ytterligere, eventuell promille de måtte inneha, skriver politiet på Twitter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!