Beskriver Clintons underliv under ed

LOS ANGELES (Dagbladet): Paula Jones forklarte seg i går for første gang under ed. Hun har anklaget daværende guvernør i Arkansas Bill Clinton for å ha blottet seg for henne og bedt henne utføre munnsex. Det avgjørende bevismaterialet vil være spesielle kjennetegn ved Clintons underliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

President Bill Clinton benekter påstandene og sier han ikke kan huske å ha møtt Paula Jones. Forklaringen foregår bak lukkede dører i Little Rock, og Jones er underlagt dommerens ordre om å ikke uttale seg offentlig.

Paula Jones ventet i tre år før hun anla sitt sivile søksmål mot president Clinton. Hun blir finansiert av konservative aktivistgrupper, og skiftet nylig talsperson og fikk et nytt sett, mer aggressive advokater.

Strategi

Paula Jones bor nå i California sammen med mann og to barn. Hun kom til rettslokalet i Little Rock i går morges uten å gi noen kommentar til de frammøtte pressefolkene. Hennes talskvinne sa til media at Paula var nervøs, men forberedt på intens grilling av president Clintons advokat Robert Bennett.

- Jeg antar at det vil bli en meget krevende morgen. Jeg kan ikke forestille meg at hr. Bennett kommer til å ta lett på henne i det hele tatt. Men Paula vil ha sin sak opp for domstolen. Det har vært hennes mål hele tida, sier Paulas talsperson, Susan Carpenter-McMillan.

Kjennetegn

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer