Beskylder kongehuset

Mektige Mohammad al-Fayed kom i går med kraftige beskyldninger mot det britiske kongehuset, som han mener står bak dødsfallene til sønnen Dodi og prinsesse Diana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Rett etter at den offentlige høringen omkring sønnens dødsfall ble utsatt, gikk forretningsmannen Mohammad al-Fayed til angrep mot kongehuset.

- Jeg har sagt fra starten av at det er toppen av kongefamilien som står bak. Prins Philip er rasistisk. Vi må til bunns i denne saken, sa en opprørt al-Fayed til det ventende pressekorpset da han kom ut av rettslokalet i Reigate i Surrey.

Den mektige forretningsmannen har brukt store pengesummer på etterforskning for å finne ut hva som skjedde forut og under ulykken som drepte hans sønn og prinsesse Diana. Han mener at sentrale medlemmer av kongefamilien ikke aksepterte kjærlighetsforholdet mellom de to. Skeptikerne mener at al-Fayed ikke vil akseptere noen annen forklaring enn at det var drap.

- Som far til en kjær sønn søker jeg bare sannheten. Det har gått seks år nå. Vi trenger et svar, sa al-Fayed, som var fornøyd med at politiet nå har igangsatt etterforskning.

OPPRØRT: Mohammad al-Fayed