Beskyldes for å mobbe ansatte

Enova-leder Eli Arnstad går av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Enova holder en pressekonferanse i Trondheim nå. Årsaken er at administrerende direktør Eli Arnstad går av med umiddelbar virkning, melder nettutgaven til Dagens Næringsliv.

- Disse påstandene er handlingslammende og ødeleggende både for Enova og meg som leder. Jeg har derfor kommet frem til at det er best at jeg slutter, sier Eli Arnstad på pressekonferansen.

Tenkt i to uker Hun fortalte at hun har brukt noen uker på å finne ut av hva hun skulle gjøre med situasjonen.

- Jeg har vurdert flere måter å håndtere situasjonen på, men funnet ut at det er greiest at jeg ikke fortsetter, sier Arnstad ifølge adressa.no 

Enova SF er et statsforetak som eies av Olje- og energidepartementet. Enovas formål er å fremme en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon i Norge.

Arnstad trekker seg med umiddelbar virkning og går uten sluttpakke. Hun beholder likevel lønnen i sin oppsigelsestid på seks måneder.

- Alvorlige beskyldninger

- Styret har godtatt oppsigelsen i dag. Vi må ta det til etterretning og beklager at Eli Arnstad slutter, sier styreleder Jørn Rattsø i Enova.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer