Beskyldes for løgn: - Flaut

Bård Hoksrud (Frp) mener Senterpartiet vil forby salg av bensin- og dieselbiler etter 2025. - Han sprer usannheter med åpne øyne, raser Sp.

GLAD I MOTOR: Bård Hoksrud liker både vannscooter og bil, og mener han vet at Sp snart vil forby salg av bensin- og dieselbiler. Foto: Vegard M. Aas / NTB
GLAD I MOTOR: Bård Hoksrud liker både vannscooter og bil, og mener han vet at Sp snart vil forby salg av bensin- og dieselbiler. Foto: Vegard M. Aas / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bård Hoksrud (Frp) beskyldes for løgn av Senterpartiet etter en Facebook-reklame.

På bildet Hoksrud postet hevdes det at alle partier, unntatt Frp selvsagt, vil gjøre det ulovlig å selge annet enn elbiler i Norge etter år 2025.

- Dette er alvorlig

Bakgrunnen er at Sp på Stortinget stemte mot et Frp-forslag hvor staten ble bedt om å legge til rette for fortsatt bensinbilsalg i Norge etter 2025.

Men Sp fremmet samtidig et alternativt forslag hvor partiet presiserte at de ønsket salg av bensin- og dieselbiler etter 2025.

Likevel ikke godt nok, ifølge Bård Hoksrud og Frp. Men Senterpartiet måper over nivået Frp legger seg på.

- Dette er alvorlig. Bård Hoksrud forsøker med vitende og vilje å forlede velgerne og spre usannheter om sine motstandere. Dette er ikke nivået vi pleier å legge oss på i Norge, selv om det snart er valg, sier stortingsrepresentant Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) til Dagbladet.

Gir seg ikke

Bård Hoksrud lar seg likevel ikke vippe av pinnen, verken av Sem-Jacobsen eller av Senterpartiets presisering i Stortinget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer