Beskyldes for massevoldtekt

Hallikdømte Tom Ketil Krogstad etterforskes etter gruppesex-arrangement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vet du noe om gruppesexarrangementet til Krogstad? Tips oss. (Dagbladet.no): Club 4-sjef Krogstad kalte arrangementet «en erotisk happening for kvinner som vil realisere fantasier og drømmer om å ha sex med flest mulig menn.» Gruppesexen skal ha vært arrangert i slutten av februar.

- Saken etterforskes for å finne ut det har vært arrangert kjønnslig omgang uten samtykke. Vi er veldig interessert i tips fra publikum. Vi vet ikke sikkert om arrangementet faktisk foregikk, så alle tips om det er interessante, sier påtaleansvarlig ved Sør-Trøndelag politidistrikt Harald Moholt til Dagbladet.no.

- Alt er løgn. Det er ingenting som stemmer. Det var en annen kvinne som deltok i gangbanget, sier Krogstad til Adresseavisen.

- Det var en oppegående kvinne i et samboerforhold som deltok på gangbang-arrangementet. Også samboeren var med. Jeg har til og med fått en forespørsel fra denne kvinnen på 38 år om å arrangere en ny gangbang med henne, sier Krogstad selv i Adressavisa i dag.

I et brev fra de ansatte ved en rusinstitusjon i Trondheim kan det se ut som om arrangementet er langt fra så frivillig og harmløst som det kan høres ut som, skriver Adresseavisen.no.

Den narkomane kvinnen som er totalavhengig av det kommunale hjelpeapparatet er nå tvangsinnlagt ved en psykiatrisk institusjon.

- Hvis de ansattes mistanker er riktige så snakker vi i praksis om en massevoldtekt, sier kommunaldirektør Tor Åm til Adresseavisa. - Det er etter kommunens mening helt grotesk. Mennene som var med på dette trodde kanskje at det var frivillig fra kvinnens side, men hun er en person som er avhengig av dop og penger til dop. Vedkommende var, slik vi ser ser det, ikke i stand til å vurdere sitt eget beste på grunn av sine rus og psykiske problemer.

Leter blant narkomane

- Krogstad har hatt kontakt med mange av de jentene som vi vet er narkomane i byen. Han har ringt jentene, men også de ansatte ved våre kommunale institusjoner og lagt igjen beskjed for å komme i kontakt med jentene. Det skjedde både før og etter Club 4-lokalene ble lagt ned. Mine ansatte har tett kontakt med kvinner med rusproblemer. De opplever nå et betydelig press fra hallikmiljøet i byen for å få disse kvinnene til å prostituere seg, sier Åm til Adresseavisen.

- Alt det jeg beskyldes for av politiet og kommunen er helt på trynet. Jeg må vel gå rettens vei for å fram sannheten om mitt eget liv. Det er greit å bli anklaget for umoral, men jeg har ikke hatt noe å gjøre med narkomiljøet eller andre kriminelle miljø. Jeg kjenner prostituerte kvinner og har kontakt med flere som reiser rundt, men jeg kjenner få som er avhengig av dop, sier Krogstad.

ANKLAGET FOR MASSEVOLDTEKT: Hallikdømte Tom Ketil Krogstad er på ny under etterforskning. Denne gang for massevoldtekt av en rusmisbruker med psykiske problemer