Beskyldes for massevoldtekt

Hallikdømte Tom Ketil Krogstad etterforskes etter gruppesex-arrangement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vet du noe om gruppesexarrangementet til Krogstad? writemail('jat', 'dagbladet.no');Tips oss. (Dagbladet.no): Club 4-sjef Krogstad kalte arrangementet «en erotisk happening for kvinner som vil realisere fantasier og drømmer om å ha sex med flest mulig menn.» Gruppesexen skal ha vært arrangert i slutten av februar.

- Saken etterforskes for å finne ut det har vært arrangert kjønnslig omgang uten samtykke. Vi er veldig interessert i tips fra publikum. Vi vet ikke sikkert om arrangementet faktisk foregikk, så alle tips om det er interessante, sier påtaleansvarlig ved Sør-Trøndelag politidistrikt Harald Moholt til Dagbladet.no.

- Alt er løgn. Det er ingenting som stemmer. Det var en annen kvinne som deltok i gangbanget, sier Krogstad til Adresseavisen.

- Det var en oppegående kvinne i et samboerforhold som deltok på gangbang-arrangementet. Også samboeren var med. Jeg har til og med fått en forespørsel fra denne kvinnen på 38 år om å arrangere en ny gangbang med henne, sier Krogstad selv i Adressavisa i dag.

I et brev fra de ansatte ved en rusinstitusjon i Trondheim kan det se ut som om arrangementet er langt fra så frivillig og harmløst som det kan høres ut som, skriver Adresseavisen.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer