Beslagla 100 000 dopingpiller

Politiet i Arendal har beslaglagt 100 000 dopingtabletter, noe som er tidenes nest største steroidbeslag i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiadjutant Leif Aleksandersen i Arendal politidistrikt bekrefter overfor Agderposten beslaget av 100 000 enheter anabole steroider og ett kilo hasj. Ifølge Aleksandersen er beslaget gjort i forbindelse med etterforskningen av en smuglersak som ble innledet da politiet slo til mot en hurtiggående båt ved en brygge i Fevikkilen utenfor Grimstad 4. mars i år.

Nest størst

Dopingbeslaget er det nest største noensinne her i landet, og er alene mer enn tre ganger større enn fjorårsfangsten, ifølge tall fra Tollvesenet.

Tidenes største dopingbeslag i Norge ble gjort 2. mars i år da en 20 år gammel sørlending ble stanset i tollen på Oslo Lufthavn Gardermoen med 106 000 dopingtabletter i kofferten. 20-åringen, som kom med fly fra Phuket i Thailand, hevdet at tablettene var til eget bruk.

Fire siktet

Politiet i Arendal opplyser at det sammen med dopingmidlene som nå er beslaglagt også ble beslaglagt fem våpen: Én maskinpistol, to vanlige pistoler og to rifler.

To personer fra Arendal og to fra Flekkefjord ble pågrepet, men bare små mengder narkotika og anabole steroider ble beslaglagt under selve aksjonen 4. mars. De fire ble varetektsfengslet, men senere løslatt. Aleksandersen opplyser at de samme fire personene fortsatt er siktet i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer