Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beslagla 100 kilo heroin og pågrep nær 400 i narkoaksjon

Europol mener å ha knust europeisk narkonettverk.

STOR AKSJON: Nær 400 mistenkte er pågrepet i politiaksjoner i tre land de siste dagene, ifølge Interpol. 100 kilo heroin er beslaglagt. Illustrasjonsfoto: Erlend Aas / NTB scanpix
STOR AKSJON: Nær 400 mistenkte er pågrepet i politiaksjoner i tre land de siste dagene, ifølge Interpol. 100 kilo heroin er beslaglagt. Illustrasjonsfoto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et omfattende narkonettverk som smuglet store mengder heroin inn i EU, er blitt oppløst, opplyser Europol.

Nær 400 mistenkte er pågrepet, og 100 kilo heroin er beslaglagt de siste dagene, skriver Europol i en pressemelding. Dessuten beslagla politiet cannabis og kontanter under aksjonen, som er et samarbeid mellom den europeiske politiorganisasjonen Europol og dens rettslige søsterorganisasjon Eurojust.

Nettverket, som opererer fra baser i Østerrike, Tyskland og Makedonia, smuglet heroinen inn i EU gjennom Balkan og solgte det til lave priser i flere europeiske land, ifølge Europol.

4 tonn av et kjemikalie brukt til å tynne ut narkotika, ble også funnet og beslaglagt under politiaksjoner i de tre landene.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook