Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Beslagla millionverdier hos HA-leder

Tre lystbåter, en sportsbil og store mengder gull er beslaglagt hos den antatte presidenten i Hells Angels Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 43 år gamle mannen er varetektsfengslet, siktet for heleri av millionverdier.

I tillegg ble en større campingvogn, en Harley Davidson-motorsykkel, en PC og flere dokumenter beslaglagt da politiet tirsdag slo til mot den 43 år gamle Hells Angels-lederen i Trondheim.

- Vi har ikke regnet på verdiene ennå, men det er snakk om dyre gjenstander. Båtene er hver verdt flere hundre tusen kroner, sier politiinspektør Harald Moholt i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

43-åringen ble varetektsfengslet i tre uker i Trondheim tingrett onsdag, begrunnet i fare for bevisforspillelse. Frem til 11. juni må han sitte i total isolasjon.

- Siktelsen gjelder mannen som fremstår som lederfigur, men vi jobber fortsatt med å kartlegge hvem i miljøet som kan knyttes til de ulike gjenstandene, sier Moholt.

43-åringens forsvarer, advokat Christian Wiig ønsker ikke å kommentere innholdet i politiets siktelse.

- Min klient er fengslet i total isolasjon. Siden det er politiets mening at informasjon ikke skal komme ut, kan jeg ikke kommentere saken, sier Wiig til avisen.

43-åringen er tidligere straffedømt flere ganger for forhold knyttet til vold og narkotika.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media