Beslagla sju kilo hasj

Nest største beslaget på Sunnmøre noensinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Ålesund beslagla fredag til sammen sju kilo hasj på flere forskjellige steder øst for Ålesund. Dette er det nest største beslaget som er gjort på Sunnmøre, og i gateverdi tilsvarer det 700.000 kroner, skriver NTB.

Fem personer, fire menn og en kvinne, ble pågrepet på forskjellige steder i området. Alle er i begynnelsen av 20-årene. Etter etterforskning er fire av dem løslatt.

-De er fortsatt siktet i saken, men vi holder bare den antatte hovedmannen fengslet, sier politibetjent Hans Martin Grydseth for narkotika- og etteretningsavsnittet ved Ålesund politidistrikt.

I politiets pressemelding står det at stoffet trolig kom fra Østlandsområdet, og var tenkt for Ålesund og omegn. Også en mindre mengde kokain og et større pengebeløp ble beslaglagt.

Flere av de siktede er kjenninger av politiet.

Narkotikasaken føyer seg inn i rekken av narkosaker på Sunnmøre den siste tiden. Sunnmøre politidistrikt har de siste to ukene pågrepet ytterligere 18 personer i flere aksjoner etter at det ble kjent at det var GHB i omløp i området.