Beslagla tre fostre

Colombiansk politi mener de var på vei til satanister i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Colombiansk politi er vant til å jakte på ulovlige ting på vei til USA, men onsdag foretok de et beslag selv garvede politimenn lot seg sjokkere av.

Tre fostre pakket i plast var på vei med kurèr fra Colombia til USA.

- De fant en pakke som var på vei fra Barranquilla til Miami med menneskelige fostre. Fostrene var mellom fire og fem måneder gamle, og de var pakket i plast, og gjemt i porselen-statuer av kristne helgener og krusifikser, sier sjefen for det colombianske antinarkotikapolitiet, general Jorge Baron, til nyhetsbyrået AP.

På vei til satanister

Politiet fant fostrene på flyplassen i hovedstaden Bogota. Foreløpige undersøkelser har ikke avslørt hvem som er avsenderen, fortsett fra avsenderbyen.

Politiet vet heller ikke hvem som er mottaker av innholdet.

Men politiet mener de har informasjoner som gjør beslaget enda mer fryktinngytende. Baron mener amerikanske satanister har bestilt fostrene til bruk i ritualer.

- Ifølge våre informasjoner så langt, kan det se ut som om de er handelsvarer satanister bruker i sine ritualer, forteller Baron, uten å utdype nærmere hvorfor de tror det.

HER LIGGER FOSTRENE: Sammen med kristne krusifikser ble fostrene forsøkt smuglet fra Colombia til USA. Politiet er sjokkert over beslaget. Foto: AFP/ Anti-narkotikapolitiet i Colombia/ Scanpix
HER LIGGER FOSTRENE: Sammen med kristne krusifikser ble fostrene forsøkt smuglet fra Colombia til USA. Politiet er sjokkert over beslaget. Foto: AFP/ Anti-narkotikapolitiet i Colombia/ Scanpix Vis mer

Etterforsker intenst

Baron forteller også at det colombianske politiet har utvidet etterforskningen, og at amerikansk politi i Miami også er involvert i å finne fram til det eventuelle satanistnettverket.

Men så langt er ingen arrestert i forbindelse med beslaget.