KAN BARE HA HJEMMEFESTER: Buinessmannen Gianpaolo Tarantini er satt i husarrest og får ikke forlate sitt hjem. Partyfikseren skal ha betalt rundt 30 kvinner for å tilby seksuelle tjenester. Foto:AP Photo/Donato Fasano/Scanpix
KAN BARE HA HJEMMEFESTER: Buinessmannen Gianpaolo Tarantini er satt i husarrest og får ikke forlate sitt hjem. Partyfikseren skal ha betalt rundt 30 kvinner for å tilby seksuelle tjenester. Foto:AP Photo/Donato Fasano/ScanpixVis mer

Beslusconis partyfikser satt i husarrest

Gianpaolo Tarantini skal ha betalt rundt 30 kvinner for å tilby sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Mannen som fikset jenter til fester ved den italienske statsministeren Silvio Berlusconis embetsboliger er satt i husarrest. Gianpaolo Tarantini skal ha betalt rundt 30 kvinner for å tilby seksuelle tjenester.

Mandag avsa en dommer i Bari i det sørlige Italia kjennelse for at Tarantini må holde seg innendørs i sitt eget hjem. Han er fra før av under etterforskning for korrupsjon, og etterforskningen blir nå utvidet til å omfatte «oppfordring til prostitusjon».

Den 72 år gamle Berlusconi fastholder at han aldri i sitt liv har betalt for sex. Men lederen for den katolske kirken i Italia, kardinal Angelo Bagnasco, tok mandag til orde for mer «edruelighet»i det offentlige liv, i en uttalelse med klar adresse til statsministeren.

NTB