Besøker ansatte på Union-gulvet

- Arbeiderpartiet har reddet en rekke bedrifter før, sier Jens Stoltenberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norske Skog innkalte Erna

SKIEN/OSLO (Dagbladet.no): Statsministerkandidat Jens Stoltenberg har i dag tatt turen til Skien for å bli oppdatert om situasjonen rundt den nedleggingstruede papirfabrikken Union som eies av Norske Skog.


- Jeg håper det skal være mulig å redde Union, sa Stoltenberg til Dagbladet.no før han gikk i møte med den lokale ledelsen og en konserndirektør fra Norske Skog for å få en full oppdatering av situasjonen.

Etter møtet skal han på en omvisning på fabrikken og snakke med de tillitsvalgte.

Toppmøter i Oslo

- Arbeiderpartiet er industriens parti. Vi har greid å redde bedrifter før, sa Stoltenberg, uten at han kunne komme med noen valgløfter for de over 300 som risikerer å miste jobben ved papirbedriften.

Samtidig som Stoltenberg troppet opp på fabrikken i Skien, gikk konsernledelsen i Norske Skog i møte med næringsminister Børge Brende i Oslo.

Også kommunalminister Erna Solberg hadde møter med Norske Skog tidligere i dag.

TOPPMØTE: Næringsminister Børge Brende kalte toppene i Norske Skog inn på sitt kontor i ettermiddag og ba om en forklaring på nedleggelsen av Union i Skien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer