Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Best med blåveis

Legendariske George Best (50) har fått seg en real blåveis. Ifølge en kamerat er det hans 25 år gamle kone Alex som står bak «sminkingen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv vil ikke Best snakke om hva som er årsaken til sitt mørkeblåe øye. En venn av den tidligere United-spilleren er derimot frittalende til engelsk presse.

Og han er ikke i tvil om hvem som er synderen:

- Alex er en svært sjalu kvinne. Det kan se ut som hun har vist akkurat hva hun følte. Hun beskylder George ofte for å ha forhold med andre damer.

Hengt ut

Bare en drøy måned er gått siden rollene var helt omvendt. Da ble George hengt ut i britiske aviser. Han hadde angivelig slått sin kone Alex.

- Jeg slår aldri kvinner, benektet Best den gangen. Noen dager senere ble paret sett sammen kyssende og flørtende.

Vanskelig tid

Men det er altså mer enn en måned siden. Nå kan det se ut til at denne kjærligheten ikke er like blomstrende. Noe også Bests kamerat bekrefter:

- De er inne i en vanskelig periode av sitt forhold. Men en ting vil jeg ha sagt: George er ikke voldelig. Faktumet er at det er hun som herjer med ham - dette er et bevis på det, sier kameraten.

Rykter vil ha det til at et møte en med ex-kjæresten Irene Dunford er foranledningen til det blåe øyet..

- Vi har vært venner i 20 år, og disse ryktene er bare tull, uttalte George Best i helga.