- Bestefar beskutt på E6 i Ringsaker

Prosjektilet knuste ruta i hodehøyde. Nå kan nytt tips åpne opp for at flere biler er beskutt.

E6: Her ble bestefaren beskutt slik at ruta knuste. Ytterligere en bilist skal ha opplevd at han ble beskutt, uten at prosjektilet traff bilen. Foto: John Arne Holmlund/Hamar Arbeiderblad
E6: Her ble bestefaren beskutt slik at ruta knuste. Ytterligere en bilist skal ha opplevd at han ble beskutt, uten at prosjektilet traff bilen. Foto: John Arne Holmlund/Hamar Arbeiderblad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hamar Arbeiderblad melder i dag at en bilfører fra Brumunddal ble beskutt da han kjørte på E6 sørover i Ringsaker.

- Kona og jeg var på vei hjem fra hytta. Trafikken gikk i 80 km/t. Ved Botsenden smalt det voldsomt i sidevinduet, og glassplinter føk inn i kupeen. Smellet var så høyt at jeg var nær ved å kjøre i grøfta, sier bilføreren, som av hensyn til barnebarna ønsker å være anonym, til Hamar Arbeiderblad.

Vel hjemme sjekket bilføreren ruta, da fikk han seg et sjokk.

- Hjemme i Brumunddal oppdaget jeg det som må være et kulehull i sidevinduet - i bilførers hodehøyde. Jeg ble helt satt ut, sier bilføreren som ønsker å være anonym til Hamar Arbeiderblad.

- Ikke grovkaliber Bilføreren tok kontakt med politiet, som bekrefter overfor Dagbladet at det kan være snakk om et kulehull. Politiet har i morgentimene i dag vært i kontakt med jegerlag i nærheten, men ingen av dem har vært ute og jaktet i området.

- Vi har ikke funnet noe prosjektil ennå, så vi holder alle muligheter åpne. Det er i tilfelle snakk om et finkalibert våpen, det har verken gått inn eller gjennom kupeen, sier kriminalsjef ved Ringsaker lensmannskontor Stig Aarlien til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer