Bestefar døde i flyplassulykke

82 år gamle Gerardo Silano døde etter at han falt i en rulletrapp på flyplassen Gatwick utenfor London.

DØDE: 82 år gamle Gerardo Silano døde på flyplassen Gatwick, etter å ha kommet av en EasyJet-flyvning. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB
DØDE: 82 år gamle Gerardo Silano døde på flyplassen Gatwick, etter å ha kommet av en EasyJet-flyvning. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I midten av juni meldte britiske myndigheter om at en eldre mann hadde falt på en rulletrapp på vei fra rullebanen og inn på flyplassen Gatwick utenfor London.

Silano var på vei hjem til Storbritannia etter en ferie i Napoli da ulykken fant sted. Myndighetene har konkludert med at 82-åringen brakk ryggen i fallet, og at det var dette som gjorde at han døde.

Nå sier sønnen hans Raffaele (45) at han etterlater seg mange i sorg.

- Pappa levde for oss gutta og mamma og barnebarna. Han var super-avslappet og en veldig rolig fyr, sier Raffaele til The Sun.

Han forteller at faren var en stor fotballfan, og at det var Manchester United som var favorittlaget

- På 80-årsdagen booket vi en VIP-tur til en losje på stadion og pappa elsket den dagen, sier Raffaele.

Han sier videre at han er glad faren fikk se Italia vinne EM i fjor, og legger til at de så semifinalen på Wembley.

- Pappa var en hardtarbeidende mann som brukte livet sitt på fysisk arbeid, men han smilte alltid. Han nøt virkelig livet, sier sønnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer