Bestemor (82) halshogd i sin egen hage

Angrepet av mann med machete.

HALSHOGD: Palmira Silva (82) skal ha drevet med hagearbeid da hun ble drept av en mann med machete utenfor sitt hjem i London i går. Foto: EPA/WILL OLIVER
HALSHOGD: Palmira Silva (82) skal ha drevet med hagearbeid da hun ble drept av en mann med machete utenfor sitt hjem i London i går. Foto: EPA/WILL OLIVER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 82 år gammel kvinne ble torsdag halshogd i en hage i London da hun ble angrepet av en mann med machete.

Kvinnen er identifisert som Palmira Silva, skriver Daily Telegraph.

- Hun var en søt dame, sier en nabo til avisa om Silva som var enke og bestemor da hun ble angrepet av en 25 år gammel mann utenfor sitt hjem.

Inspirert av IS? Vitner sier til britiske medier at mannen holdt opp våpenet og angrep et passerende kjøretøy og en katt før han begynte å gå inn i hagene til folk på jakt etter ofre. Politiet mistenker at han også forsøkte å angripe to personer i et annet hus i den samme gata i London-forstaden.

25-åringen ble pågrepet av væpnet politi som brukte en sjokkpistol for å sette ham ut av spill. Noen politimenn skal ha blitt skadet under pågripelsen. Silva ble erklært død på stedet.

Ifølge Daily Telegraph undersøker politiet om mannen var inspirert av videoen fra IS i Syria hvor de henretter amerikanske journalister, og noen beboere hevdet torsdag kveld at mannen var en lokal mann som hadde konvertert til islam i fjor uten at dette er blitt bekreftet. Samtidig har politiet allerede utelukket at dette dreier seg om et terrorangrep.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer